Stjerneskud

En klassiker, der holder

Det skal du bruge:
600 g rødspættefileter,
1 sammenpisket æg (str. L),
ca. 100 g rasp,
salt, peber, 2 spsk.
smør, 2 spsk.
olivenolie.
Endvidere:
4-8 skiver ristet rugbrød,
1 bdt. grønne asparges,
200 g krebsehaler,
2-3 spsk. lakserogn,
dildkviste,
1 citron i både.

Oksegryde

Gullasch

Dressing:
2 dl cremefraiche,
3-4 spsk. tomatketchup,
1 spsk. H.P. sauce,
paprika,
salt, peber.

Sådan gør du:
Skær den træede del af aspargesene. Blancher dem i letsaltet vand i ½-1 min. Spul med koldt vand.

Dressing: Rør ingredienserne sammen og smag til med paprika, salt og peber.

Krydr halvdelen af fiskefileterne med salt og peber og damp dem i en pande med lidt vand. Vend resten af fileterne i æg og derefter i rasp krydret med salt og peber. Steges på en pande i fedtstoffet til sprøde og gyldne 2-3 min. på hver side.