Suppe med grønsager og dampet torsk

Aftensmad til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen
RP = Rent protein
2 personer
Ingredienser
2 mellemstore gulerødder
(ca. 200 g)
2 porrer
1 l grønsagsbouillon
Ca. 300 g torskeloins i portionsstykker (dvs. rygstykket uden skind og ben)
Desuden skal bruges en steamer eller en si til at dampe fisken i
PRØV OGSÅ: Dukan Kurens Laks med citron og fennikel
Fremgangsmåde
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Skær den allerøverste grønne top af porrerne og kassér den. Skær resten af porrerne i tynde skiver.
Bring bouillonen i kog og kom grønsagerne i gryden. Læg steameren i gryden og placér fiskestykkerne heri. Lad det hele dampe under låg, til fisk og grønsager er møre (6-8 min. afhængigt af fiskens tykkelse).
Alternativt kan du dampe torskestykkerne separat under låg i en bredbundet gryde eller sauterpande med ganske lidt vand. Lad grønsagerne simre i bouillonen, til de er møre, men så de stadig har bid.