mager fisk

Suppe med grønsager og dampet torsk

24. marts 2015 af Pia Friis Andreassen
Torskeloins i grønsagsbouillon med gulerødder og porrer. Dejligt, fyldigt aftensmåltid beregnet til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen.

Aftensmad til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen

RP = Rent protein

2 personer

Ingredienser

2 mellemstore gulerødder
(ca. 200 g)
2 porrer
1 l grønsagsbouillon
Ca. 300 g torskeloins i portionsstykker (dvs. rygstykket uden skind og ben)

Desuden skal bruges en steamer eller en si til at dampe fisken i

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

PRØV OGSÅ: Dukan Kurens Laks med citron og fennikel

Fremgangsmåde

Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Skær den allerøverste grønne top af porrerne og kassér den. Skær resten af porrerne i tynde skiver.

Bring bouillonen i kog og kom grønsagerne i gryden. Læg steameren i gryden og placér fiskestykkerne heri. Lad det hele dampe under låg, til fisk og grønsager er møre (6-8 min. afhængigt af fiskens tykkelse).

Alternativt kan du dampe torskestykkerne separat under låg i en bredbundet gryde eller sauterpande med ganske lidt vand. Lad grønsagerne simre i bouillonen, til de er møre, men så de stadig har bid.

Sponsoreret indhold