Fredag d. 12. april 2013 - af Pia Friis Andreassen
Torsk i svøb
En ny og lækker måde at tilberede torsk på.

4 pers.
500-600 g torskefilet
4-6 skiver lufttørret skinke
4 snack-peber
Lage: 1 dl hvidvinseddike, 75 g sukker.
Dip-sovs: 2½ dl cremefraiche 18 %, 1 dl sød chilisovs, salt, peber.
Tilbehør: Ris med vilde ris.
Skær snack-pebre igennem på langs. Fjern indmad og skær i tynde strimler.
Lage: Hæld sukker og eddike i en kasserolle og bring i kog. Kog, til sukkeret er smeltet. Hæld lagen over snack-pebre. Lad det trække for en stund.
Dip-sovs: Rør ingredienserne sammen. Smag til med salt og peber. Del evt. fiskefi leterne i portionsstykker. Krydres med lidt salt og peber. Vikl skinke omkring. Steges på en sliplet-pande i 2-3 min. på hver side, til fi sken er gennemstegt, og skinken er sprød.