Torsdag d. 20. oktober 2011 - af Pia Friis Andreassen
Tun-deller
Lækre tun-deller med sesam og broccoli.

4 personer
Det skal du bruge:
4 dåser tun i vand (afdryppede), 2 let sammenpiskede æg, 1 dl hvedemel, 1 lille finthakket rødløg, ½ tsk. salt, 1 tsk. sambal oelek, 3-4 spsk. olie.
Broccoli: 1 bdt. broccoli.
Tilbehør: Ris, chilisauce, 2 tsk. letristede sesamfrø.
Filokurv med rejer og grønne asparges
Sådan gør du:
Tun-frikadeller: Rør tun, æg, mel, løg, salt og sambal oelek grundigt sammen. Lad farsen hvile i ½ time i køleskabet. Form den til frikadeller med en spiseske. Steg disse i olien i ca. 3 min. på hver side.
Broccoli: Del broccolien i små buketter og skær stokken i papirtynde skiver. Hæld kogende, letsaltet vand over og lad det trække i ca. 3 min. Lad broccolien dryppe af. Fordel tun-deller og broccoli på tallerkener. Servér ris og chilisauce til og strø ristede sesamfrø over.