Tunfrikadeller

Sever frikadellerne med rissalat

Det skal du bruge:
Fars: 4 ds. John West tun (drænet),
1 lille finhakket løg,
1 sammenpisket æg,
ca. 3 spsk. mel,
¼ tsk. cayennepeber,
1 tsk. spidskommen,
2 spsk. sojasovs. olie.

Rissalat:
4 dl ris,
6 dl vand,
1 tsk. salt.
Fyld: 1 ds. majskerner (drænet),
1 bdt. forårsløg,
1 dl hakkede soltørrede tomater i marinade
(drænet).

Pandekager med blåbærhonning

Marinade:

1 spsk. hvidvinseddike,
1 spsk. vand, 4 spsk. olie,
1 tsk. akaciehonning,
½ spsk. dijonsennep,
2 fed finhakket hvidløg,
salt, peber.

Tilbehør: Sød chilisovs.

Lækker lakselasagne

Sådan gør du:
Kom tun i en skål. Findel/mos med en gaffel. Bland med de øvrige ingredienser med tun til en ensartet fars. Lad det trække for en kort stund i køleskabet.

Kog ris efter anvisningen på emballagen.

Fyld: Rens forårsløg og snit fint.

Marinade: Rør ingredienserne sammen og vend med de nykogte ris. Lad ris dampe lidt af, inden fyldet vendes i.

Form tunfarsen til frikadeller med en spiseske. Steges i olie på en varm pande 3-4 min. på hver side.

Tilberedningstid: Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 40 min.