Søndag d. 31. marts 2013 - af Kim Gravenhorst / Foto: Jacob Ljørring
Asiatisk wok med rejer og fuldkornsnudler
Lækker og mættende asiatisk inspireret slankeret med rejer.

4 portioner
Ingredienser til skaldyrswok med fuldkornsnudler
- 500 g fuldkornsnudler
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 3 gulerødder
- 1 bundt forårsløg
- 2 spsk. rapsolie
- 250 g rejer
- 2 spsk. sød chilisauce
- 2 spsk. sojasauce
- Saft og revet skal af 1 lime
- Salt og peber
PRØV OGSÅ: Oksegryde på 15 minutter
Sådan tilbereder du skaldyrswok
Læg nudlerne i en skål og hæld kogende vand på, til de er dækkede. Lad dem stå i 3-4 min. Hæld alt vandet fra nudlerne, lad dem dryppe af og hold dem varme.
Snit løg og hvidløg fint, skær gulerødderne i tynde skiver og snit forårsløgene.
Varm 1 spsk. olie op i en wok og svits rejerne heri et øjeblik, til de er tilberedte. Tag dem op af wokken og hold dem varme.
Varm endnu 1 spsk. olie op i wokken og svits løg og hvidløg, til de begynder at tage farve. Tilsæt gulerødder og forårsløg og lad dem svitse et øjeblik, inden rejerne kommes i wokken igen sammen med chilisauce, sojasauce og lime. Smag til med salt og peber.
Servér skaldyrswokken med nudlerne og evt. lidt mere chilisauce.
PRØV OGSÅ: En lækker wok med kylling og grønt
Energi pr. portion af wok-retten
658 kcal / 2752 kJFedt: 7 gram
Kulhydrat: 111 gram
Protein: 28 gram
Kostfibre: 12 gram
Tab (dig) og vind med Slankeklubben!
Denne artikel er skrevet af Ude og Hjemme Slankeklubben i samarbejde med SlankeDoktor.dk. Hvis du melder dig ind i Slankeklubben i dag, får du som velkomstgave
Start dit vægttab i dag - meld dig ind på slankeklubben.dk
Slank med kager?
Skal du passe lidt på vægten, så undgå at det bliver for surt. Prøv en af de 10 opskrifter på lækre og sunde kager og desserter fra Slankeklubben i galleriet nedenfor.