Black tigerrejer og nudler

Lækker middag på 30 minutter

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

300 g black tigerrejer uden skal
250 g grove nudler (optøet i køleskab natten over)
2 løg
3-4 gulerødder
1 broccolistok
½ dl sojasauce
1 spsk. honning
1-2 finthakkede fed hvidløg
1 tsk. citronsaft
2 spsk. olie

Prøv også: Frikadeller og råkostsalat

Sådan gør du:

Tilbered nudlerne efter anvisningen på emballagen. Sæt rejerne til afdrypning. Skær løgene i både og gulerødderne og broccolistokken i stave. Rør sojasauce, honning, hvidløg og citronsaft sammen og gem blandingen til senere. Varm en wok op, til den er rygende varm. Tilsæt 1 spsk. olie og steg tigerrejerne heri under omrøring i ca. 3 min., til de er knap møre. Tag dem op af wokken. Tilsæt resten af olien og steg grøntsagerne heri under konstant omrøring i 3-4 min. Hæld den sammenrørte sauce på og varm det hele op. Vend rejerne i og varm retten i 1 min. Tag wokken af varmen og vend nudlerne i.

Tilberedningstid:

Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.

Prøv også: Tundeller, grøntsagsris og chilisauce