Iceberg-wraps med rejer, æg og grønt

Skal det være ekstra sundt, så skift de klassiske madpandekager ud med iceberg-wraps

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

Iceberg-wraps:

4 æg
900 g rejer (fra frost, optøet natten over i køleskabet)
1 icebergsalat
1 agurk
2 rødløg
Ca. 280 g majs

Dressing:

200 g Philadelphia
2 dl sød chilisauce
Citronsaft

Tilbehør:

4 rugboller

PRØV OGSÅ: Linsesuppe med marinerede rejer

Sådan gør du:

Iceberg-wraps:

Kog æggene i 8 min. Hæld vandet fra og hæld koldt vand på. Kom rejerne i et dørslag til afdrypning. Del icebergsalaten i hele blade, som skylles og duppes tørre. Skær agurken i tern og løgene i ringe. Pil æggene og skær dem i både. Lad majsene dryppe af.

Dressing:

Kør Philadelphia og chilisauce sammen med en blender. Smag til med citronsaft.

Servér de forskellige ingredienser i små skåle, så man selv kan fylde det i salatbladene og rulle dem til wraps.

Tilberedningstid:

Ca. 10 min., heraf arbejdstid ca. 10 min.

PRØV OGSÅ: Laks og lun salat