Torsdag d. 6. december 2012 - af Pia Friis Andreassen
Iceberg-wraps med rejer, æg og grønt
Skal det være ekstra sundt, så skift de klassiske madpandekager ud med iceberg-wraps

4 personer
Det skal du bruge:
Iceberg-wraps:
4 æg
900 g rejer (fra frost, optøet natten over i køleskabet)
1 icebergsalat
1 agurk
2 rødløg
Ca. 280 g majs
Dressing:
200 g Philadelphia
2 dl sød chilisauce
Citronsaft
Tilbehør:
4 rugboller
PRØV OGSÅ: Linsesuppe med marinerede rejer
Sådan gør du:
Iceberg-wraps:
Kog æggene i 8 min. Hæld vandet fra og hæld koldt vand på. Kom rejerne i et dørslag til afdrypning. Del icebergsalaten i hele blade, som skylles og duppes tørre. Skær agurken i tern og løgene i ringe. Pil æggene og skær dem i både. Lad majsene dryppe af.
Dressing:
Kør Philadelphia og chilisauce sammen med en blender. Smag til med citronsaft.
Servér de forskellige ingredienser i små skåle, så man selv kan fylde det i salatbladene og rulle dem til wraps.
Tilberedningstid:
Ca. 10 min., heraf arbejdstid ca. 10 min.
PRØV OGSÅ: Laks og lun salat