Tirsdag d. 29. maj 2012 - af Pia Friis Andreassen
Kokosmælkesuppe med rejer
Skøn suppe af kokosmælk

Det skal du bruge:
900 g store, afdryppede rejer
½ l kogende kraftig hønsebouillon
2 store gulerødder i tynde skiver
2 røde chilier i skiver m./u. kerner
2 fed hvidløg i skiver
2 x 400 ml kokosmælk
Saften fra 1 lime
3 spsk. fiskesauce eller sojasauce
½ spsk. sukker
1 potte koriander
Sådan gør du:
Hæld bouillonen i en gryde. Tilsæt gulerødder, chili og hvidløg. Lad det simre under låg i 10 min. Hæld kokosmælken på.Lad suppen simre i yderligere nogle minutter.
Rør limesaft, fiskesauce og sukker i og varm det i 1 min. Smag yderligere til.
Fordel rejerne i dybe tallerkener.
Hæld suppen over og top med lidt koriander.
Tilberedningstid: Ca. 25 min., heraf arbejdstid ca. 10 min.