Lakselasagne med rejer og spinat

God middag fra Slankeklubben

Foto: Mannerup/Kate\'s Joint

(4 portioner)

Det skal du bruge
400 g laks
100 g rejer
2 porrer
5 tomater
Salt og peber
200 g hel spinat, dybfrost
4 dl minimælk
2 spsk. maizenamel
Stødt muskatnød
150 g lasagneplader
4 spsk. revet ost 10 %

Kogt kylling

Energi pr. portion

  • 438 kcal /1830 kJ
  • Fedt 14 g
  • Kulhydrater 45 g
  • Protein 37 g
  • Kostfibre 3 g

Sådan gør du
Skær porrerne i tynde ringe og skær tomaterne i tern. Kom grøntsagerne i en gryde med lidt vand og damp dem i 5-10 min. Smag til med salt og peber. Damp spinaten i en gryde og tilsæt 2/3 af mælken. Giv mælk og spinat et opkog og jævn saucen med maizenamel rørt ud i resten af mælken. Smag saucen til med salt, peber og muskatnød.
Skær laksen i tynde skiver. Læg et lag tomat og porre i bunden af et ovnfast fad (20 x 25 cm). Læg lasagneplader, laks, rejer og spinatsauce ovenpå. Gentag disse lag og afslut med spinatsauce.
Drys med revet ost og bag lasagnen i ovnen ved 180° i ca. 45 min. Servér retten med en blandet salat.

TIP: Husk at rejer er sunde, fedtfrie og fyldt med protein samt det værdifulde spormineral selen.


Varigt vægttab med Slankeklubben - klik her!