Tirsdag d. 14. oktober 2008 - af Kim Gravenhorst, Foto: Jacob Ljørring
Omelet med rejer
Lækkert og hurtigt til weekendfrokost

1 portion
1 æg
1 spsk. vand,
Salt og peber
½ tsk. olie
klippede friske krydderurter
hakket rødløg
fintsnittet porre
friske spirer
Skøn minestronegryde
FYLD
2 spsk. græsk yoghurt (10 %)
70 g grofthakkede rejer
Citronsaft
TILBEHØR
1 skive groft brød.
Lækker vegetarlasagne
Pisk æg, vand, salt og peber sammen og hæld massen i en pande med varm olie. Steg forsigtigt, til omeletten er stivnet, og lad den glide over på en varm tallerken. Drys urter, løg, porre og spirer på.
Rør rejerne i yoghurten, smag til med citronsaft, og læg blandingen på omeletten. Servér med en skive groft brød.