Paella

Fra Slankeklubben.

Foto: Mannerup/Kate\'s Joint

Varigt vægttab med Slankeklubben - klik her!

(6 portioner)

Det skal du bruge
500 g kyllingfileter
2 løg
4 fed hvidløg
2 peberfrugter
4 tsk. olivenolie
Salt og peber
4½ dl brune ris
1 dåse flåede tomater i tern
7½ dl hønsebouillon/suppe
1 tsk. stødt gurkemeje
½ tsk. stødt paprika

ENERGI PR. PORTION

  • 489 kcal / 2044 kJ
  • Fedt: 9 g
  • Kulhydrat: 71 g
  • Protein: 37 g
  • Kostfibre: 5 g

150 g rejer
50 g muslinger
300 g grønne ærter
300 g majs

Tilbehør
Citronbåde
Evt. groft brød

Lækker ossobuco

Sådan gør du
Del hver kyllingefilet i 2-3 stykker. Pil løgene og hvidløgsfeddene og hak dem fint. Rens peberfrugterne og skær dem i tern. Rist kyllingestykkerne i olie i en stegegryde og krydr med salt og peber. Tag kødet op og rist derpå løg, hvidløg og peberfrugt. Tilsæt risene og rør godt rundt. Tilsæt derpå flåede tomater, hønsebouillon og krydderier. Kom det brunede kyllingekød tilbage i gryden, læg låg på og lad retten simre i ca. 30 min. Bland rejer, muslinger, ærter og majs i retten. Læg låg på gryden og lad retten simre i yderligere ca. 10 min. Tilsæt evt. mere suppe, hvis retten bliver for tør. Smag til med salt og peber.


TIP: Gurkemeje og paprika kan erstattes af 1 knsp. safran. Friske eller frosne skalddyr kan med fordel erstatte muslinger fra konserves. Lad skaldyrene koge med i retten de sidste 10 min. Anvendes der friske muslinger, skal de renses godt, og de muslinger, der ikke åbner sig efter tilberedning, skal kasseres

Grovboller