Pastasalat med kæmperejer

Skøn salat med rejer

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

Påbegynd optøning fra morgenstunden

450 g kogte kæmperejer (optøet fra frost),
300 g grønne ærter (optøet fra frost)
Ca. 300 g pastaskruer (gerne fuldkorn)
2 spsk. olie
2 finthakkede fed hvidløg
½ bdt. forårsløg
450 g tomater

Dressing:

Saften af 1 citron
½ spsk. honning
2 spsk. sojasauce

Prøv også: Rejer i wok

Sådan gør du:

Læg rejer og ærter i køleskabet om morgenen og lad dem tø i løbet af dagen.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Lad rejerne dryppe af og rist dem på en pande i olien i 1-2 min. sammen med de hakkede hvidløgsfed. Rens forårsløgene og skær dem i skrå strimler. Skær tomaterne i grove tern. Lad ærterne dryppe af. Bland rejer, ærter, forårsløg og tomater i en stor skål.
Rør dressingen sammen og vend den med rejeblandingen.
Lad pastaen dryppe af og vend det hele sammen.

Tilberedningstid:

Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.

Prøv også: Blomskålssuppe med rejer