Portobellosvampe med krebsehaler

Nem og lækker foret til gæstemenuen

6 personer

6 store portobello-svampe,
3 finthakkede fed hvidløg, 3 timiankviste,
¾ tsk. salt, 2½ spsk. olie.
Krebsehaler: 250 g velafdryppede
krebsehaler, 2 finthakkede fed hvidløg,
3 spsk. klippet dild, saften af 1 citron,
2 spsk. olie, 1½ dl strimlede soltørrede
tomater i oliemarinade (afdryppede),
salt, 1 tsk. revet, finthakket citronskal.

Tilbehør: Flutes

Sådan gør du:

Krebsehaler: Vend kresehalerne med hvidløg, dild, citronsaft, olie, soltørrede tomater, salt og citronskal.
Lad dem marinere i 1-2 timer i køleskabet.

Svampe: Rens svampene ved at børste dem med en pensl. Læg dem med stokken opad på en plade med bagepapir.

Fordel hvidløg, timian og salt over. Dryp med olie og bag dem midt i en 200° varm ovn i 10-15 min., til de er saftige og møre.

Anret dem på tallerkener med krebsehalerne ovenpå.

Servér retten straks.

Cheesecake med passionsfrugt-sauce