Rejecocktail

Lækker og sund forret.

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:
400 g store rejer, ½-¾ icebergsalat, 8 vagtelæg, 1 agurk, 1 bdt. forårsløg, 2-3 røde, syrlige æbler.

Dressing: 1½ dl mayonnaise, ½ dl tomatketchup, tabasco.

Tilbehør: Flutes.

Sådan gør du:
Lad rejerne dryppe af. Skyl salatbladene, dup dem tørre og skær dem i tynde strimler. Kog æggene i 3 min. Hæld koldt vand på. Pil dem efter et par minutter og skær dem i halve. Flæk agurken på langs. Fjern kernerne og skær agurken i tern. Rens forårsløgene og snit dem fint. Skær æblerne i tern. Fordel det hele i portionsglas med rejerne øverst.

Dressing: Rør mayonnaise og ketchup sammen og smag til med tabasco. Kom et par skefulde dressing øverst i hvert glas. Servér resten til.

Se flere lækre forretter hos Moderne Mamma.