Rejer i karry og kokosmælk

Skøn suppe med masser af grøntsager og rejer

Foto: Martin Tanggaard

4 pers.

Ingredienser til rejer i karry og kokosmælk


1 stor pose rejer (ca. 690 g, frost)
1 broccoli
1 rød peberfrugt
1 spsk. grøn karrypasta
2 spsk. olie
2 x 400 ml kokosmælk
Sojasauce eller fiskesauce
Limesaft
1 nip sukker

Tilbehør:

Ca. 4 dl fuldkornsris

Pynt:

½ potte koriander

PRØV OGSÅ: Laks i kokosmælk

Fremgangsmåde:

Tilbehør:

Kog risene efter anvisningen på emballagen.

Rejer i karry:

Lad rejerne tø i køleskabet fra morgenstunden. Lad dem dryppe af. Del broccolien i meget små buketter. Skær broccolistokken og peberfrugten i tern. Steg karrypastaen i olien, til den skiller ad. Hæld kokosmælk på og bring den i kog. Tilsæt broccolistokken og lad den simre i 1 min. Tilsæt broccolibuketterne og peberfrugten og lad det simre i 2 min. Tag gryden af varmen og kom de afdryppede rejer i. Smag til med sojasauce eller fiskesauce, limesaft og 1 nip sukker. Pynt retten med blade af koriander.

Tilberedningstid:

Ca.45 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

PRØV OGSÅ: Wokret med klakun og grøntsager