Mandag d. 6. maj 2013 - af Pia Friis Andreassen
Rejer i karry og kokosmælk
Skøn suppe med masser af grøntsager og rejer

4 pers.
Ingredienser til rejer i karry og kokosmælk
1 stor pose rejer (ca. 690 g, frost)
1 broccoli
1 rød peberfrugt
1 spsk. grøn karrypasta
2 spsk. olie
2 x 400 ml kokosmælk
Sojasauce eller fiskesauce
Limesaft
1 nip sukker
Tilbehør:
Ca. 4 dl fuldkornsris
Pynt:
½ potte koriander
PRØV OGSÅ: Laks i kokosmælk
Fremgangsmåde:
Tilbehør:
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Rejer i karry:
Lad rejerne tø i køleskabet fra morgenstunden. Lad dem dryppe af. Del broccolien i meget små buketter. Skær broccolistokken og peberfrugten i tern. Steg karrypastaen i olien, til den skiller ad. Hæld kokosmælk på og bring den i kog. Tilsæt broccolistokken og lad den simre i 1 min. Tilsæt broccolibuketterne og peberfrugten og lad det simre i 2 min. Tag gryden af varmen og kom de afdryppede rejer i. Smag til med sojasauce eller fiskesauce, limesaft og 1 nip sukker. Pynt retten med blade af koriander.
Tilberedningstid:
Ca.45 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.
PRØV OGSÅ: Wokret med klakun og grøntsager