Onsdag d. 26. december 2012 - af Pia Friis Andreassen
Rejer i kokosmælk
Lækker ret, der kan krydres efter smag og behag

4 personer
Det skal du bruge:
400 g rejer i lage
250 g champignoner
125 g babyspinat
½ spsk. rød karrypasta (eller mere, hvis du er til krydret mad)
2 spsk. olie
2 x 400 ml kokosmælk
Citronsaft
Sojasauce
1 nip sukker eller honning
Tilbehør:
4 dl ris (evt. fuldkornsris) tilberedt efter anvisningen på pakken
Prøv også: Muslinger med tomatsovs og pasta
Sådan gør du:
Lad rejerne dryppe af. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Skyl spinaten grundigt og lad den dryppe af. Sautér karrypastaen i olien i ½ min. Hæld kokosmælk på og bring den i kog. Lad den småkoge i 5 min. Tilsæt champignonerne og lad blandingen simre i 4 min. Tilsæt babyspinaten og lad det hele simre i yderligere 1 min. Tag gryden af varmen. Smag til med citron, sojasauce og sukker. Kom rejerne i og rør rundt. Lad retten trække i 1 min.
Tilberedningstid:
Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.
Prøv også: Varmrøget laks og stegte rodfrugter