Rejer i krydret sauce

En lækker middag med masser af krydderier

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

1 stort, finthakket løg
1 spsk. olie
1 hakket fed hvidløg
2 hakkede røde chilier (med eller uden kerner)
¼ tsk. gurkemeje
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt spidskommen
160 ml kokosmælk
1 dl fiskebouillon
500 g tomater
500 g X-tra rejer (optøet i køleskabet fra morgenstunden og afdryppede)

Tilbehør:

Ca. 4 dl fuldkornsris
Evt. mangochutney

Prøv også: Laks i rød karrysauce

Sådan gør du:

Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Sautér løget i olien i en wok eller sauterpande, til det er klart. Lad hvidløg, chili og krydderier stege med i ½ min. Hæld kokosmælk og bouillon på og bring wokken i kog. Tilsæt tomater, der er skåret i mindre stykker. Lad det simre i 10 min. Tag wokken af varmen, tilsæt rejerne og lad det hele trække i 1 min., inden der serveres.

Tilberedningstid:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 10 min.

Prøv også: Spicy kød på salatblade