Rejer i wok

Skønne rejer i wok med champignoner og forårsløg.

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:
500 g rejer i lage (afdryppede)
400 g champignoner
1 bdt. forårsløg
1 dl sød chilisauce
Saften af ½ citron
Salt
1 spsk. olie
200 g ærter (fra frost)

Tilbehør
Ca. 4 dl ris (gerne grove)
Sojasauce

Sådan gør du:
Tilbehør: Kog risene efter anvisningen på emballagen.

Rejer i wok: Rens champignonerne og skær dem i halve. Rens forårsløgene og skær dem i 2 cm lange, skrå stykker. Hold den grønne og hvide del adskilt. Rør chilisauce og citronsaft sammen og smag blandingen til med salt. Varm en wok op, til den er rygende varm. Tilsæt olien og steg champignonerne og den hvide del af forårsløgene under omrøring i 2 min. Tilsæt ærterne og varm det hele i yderligere 1 min. Vend rejer og chilisauce i. Tag wokken af varmen og strø den grønne del af forårsløgene over retten.

Tilberedningstid: Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.