Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • fisk
  • skaldyr
  • Rejespyd med lime og chiliflager

Rejespyd med lime og chiliflager

Rejespyd med lime og chiliflager til Dukan-kuren er velegnet både som aftensmad og som forret.

Mail Print

Tirsdag d. 1. oktober 2013 - af Pia Friis Andreassen. Foto: Martin Tanggaard

PrintPrint
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter
  • Del på Google+

Få din guide, gode råd og opskrifter til Dukan-kuren her >>

Opskrift til fase 1 = Angrebsfasen i Dukan-kuren

RP = Rent protein

Aftensmad til 1 person
eller forret til 2 personer


Superslanke Hertuginde Kate
sværger til Dukan-kuren.
Hun er én af årsagerne til,
at Dukan-kuren er en
kæmpesucces i England.

Ingredienser

300 g rå tigerrejer
Saften af 1 lime
¼-½ tsk. tørrede
chiliflager
½ spsk. fintrevet,
limeskal (økologisk)
Evt. limebåde

Dressing
2 dl skyr eller
fromage frais
1 knust fed hvidløg
3 spsk. finthakket
koriander
Evt. skummetmælk

PRØV OGSÅ: Dukan-kurens Skaldyrssalat med æg, rejer og muslingerFremgangsmåde

Rejer: Lad rejerne tø, hvis de er frosne.
Opvarm ovnen til 200°. Pil rejerne, men lad halespidsen sidde tilbage. Fjern den sorte tarmstreng ved at lave et lille snit med en spids kniv. Træk rejerne på spyd. Dryp limesaft over og krydr med chili.
Læg rejespyddene på en plade med bagepapir. Sæt pladen på næstøverste rille i den varme ovn i ca. 5 min. Vend spyddene efter 4 min. Strø hakket limeskal over rejerne og servér dem evt. med limebåde til.

Dressing: Rør skyr, hvidløg og koriander sammen. Spæd evt. med lidt mælk, hvis du synes, dressingen er for tyk.

Relaterede Artikler

Sund morgenmad: Nyd bare dit æg

Sund mad: Undgå at tabe dig for meget

5 ting der sker i kroppen, når du spiser bær

Glykæmisk indeks: Tjek madens sukker

Læs mere om

  • fedtfattige opskrifter
  • sund mad

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe Bjørn

Relaterede artikler

Sund kost: Derfor skal du spise løs af frosne grøntsager

Avocado gavner dit hjerte

Det virker: Kollagen til huden

Fødevarer der sænker dit kolesterol

Sund morgenmad: Nyd bare dit æg

Mest læste

  • Jamie Olivers opskrifter: Pandestegte kæmperejer med siciliansk salsa
  • Iceberg-wraps med rejer, æg og grønt
  • Grillet hummer
  • Rejetærte
  • Kammusslinger med hollandaise-sauce

Seneste nyt

  • Brev til Anne-Marie: Min mand brokker sig konstant
  • Første ferie alene med mor
  • Pernilla mødte svindler på nettet
  • Anne-Mette blev enke som 36-årig: Jeg gav min mand et sidste løfte
  • En læser fortæller: Jeg trak ensomhedskortet
  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00