Tirsdag d. 6. august 2013 - af Pia Friis Andreassen. Foto: Martin Tanggaard
Skaldyrssalat med æg, rejer og muslinger til Dukan-kuren
Skaldyrssalat med æg og muslinger til Dukan-kuren tilhører kategorien RP = Rent Protein. Skaldyrssalaten er beregnet som en frokostret til Dukan-kurens fase 1 = Angrebsfasen.

Få din guide, gode råd og opskrifter til Dukan-kuren her >>
Opskrift til fase 1 - Angrebsfasen - i Dukan-kuren
RP = Rent Protein
1-2 portioner
Ingredienser
4 vagtelæg eller 1-2 hønseæg
150 g rejer
75 g kogte muslinger
(fra frost eller dåse)
2 spsk. klippet dild
2 spsk. citronsaft
Dressing
3 spsk. fromage frais
½ spsk. klippet dild
Citronpeber
PRØV OGSÅ: Tangrulle med laks og salat
Fremgangsmåde
Kog de små vagtelæg i
3½ min. eller hønseæggene i 8 min. Hæld vandet
fra og hæld koldt vand på. Lad æggene stå, til de er kolde, pil dem derefter og skær dem i halve.
Lad rejer og muslinger dryppe godt af. Vend dem derpå sammen med æg og dild i en skål. Dryp citronsaft over.
Dressing: Rør fromage frais og dild sammen. Smag til med citronpeber, og servér dressingen til salaten.