Onsdag d. 15. februar 2012 - af Pia Friis Andreassen
Spicy suppe
Lav en spicy suppe med tigerrejer og rød karrypasta.

4 personer
Det skal du bruge:
300 g rå tigerrejer (frost), ½-1 spsk. rød karrypasta (stærk thailandsk pasta), 1 spsk. olie, 800 ml kokosmælk, 2 porrer, 2 gulerødder, saften af 1-2 limefrugter, fiskesauce.
Pynt: Korianderblade.
Prøv også: Svampe med krebsehaler
Sådan gør du:
Lad rejerne tø i køleskabet. Pil dem, men lad evt. halespidsen sidde. Steg karrypastaen i olien, til den skiller ad. Hæld kokosmælk på og bring den i kog. Lad suppen simre under låg i 5 min. Rens porrerne og skær dem i tynde, skrå skiver. Skræl gulerødderne og skær dem i skrå skiver. Kom grøntsager og rejer i suppen. Lad det simre i 4-5 min. Smag til med limesaft og fiskesauce. Servér straks.