Suppe med muslinger og pasta

Appetitlig forret med muslinger og pasta

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:
150 g muslinger fra dåse inkl. saft, 1 stort, finthakket løg, 1 spsk. olie, 2 hakkede fed hvidløg, 1 dåse hakkede tomater, 70 g tomatkoncentrat, ½ tsk. sukker, 2 tsk. oregano, 1 tsk. timian, ca. 9 dl grøntsagsbouillon, 1½ dl tørrede pasta-suppehorn, 2 spsk. hakket bredbladet persille, salt, peber.

Tilbehør: Madbrød (evt. ristet).

Lav også hellefisk, rødbedesalat og rygeostcreme

Sådan gør du:
Steg løget klart i olie i en gryde.Tilsæt hvidløg, tomater, tomatkoncentrat, sukker, krydderier og bouillon. Bring det i kog og lad det småkoge under låg i 10 min. Tilsæt suppehorn og lad det hele småkoge under låg i ca. 3 min. Rør nu og da i gryden. Tilsæt muslingerne inkl. saft fra dåsen. Varm det hele i yderligere 1-2 min. Tag gryden af varmen og rør persille i. Smag til med salt og peber.