Thaisuppe med rejer og champignoner

Dejlig, varm suppe med lidt chili

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

450 g mellemstore rejer (optøet fra frost)
250 g champignoner
1 bdt. forårsløg
1 glas Thai Red Cooking Sauce
1 brik purerede tomater
3½ dl vand
Ca. ½ tsk. tørrede chiliflager
Ca. 1 spsk. fiskesauce eller sojasauce

Prøv også: Kold suppe af grøntsager


Sådan gør du:

Lad rejerne dryppe godt af. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Rens forårsløgene og snit dem i tynde, skrå skiver (hold den hvide og grønne del adskilt).
Varm Thai Red Cooking Sauce, tomatpuré, vand, chili og fiskesauce op. Tilsæt champignoner og den hvide del af forårsløgene. Lad det småsnurre i 5 min. Smag evt. til med mere chili og fiskesauce. Tag gryden af varmen. Tilsæt rejerne og rør rundt. Lad retten trække i 1 min. Fordel suppen i dybe tallerkener. Strø den grønne del af forårsløgene over.

Tilberedningstid:

Ca. 25 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.

Prøv også: Linsesuppe