Tigerrejer

I kokos-karrysovs

Det skal du bruge:
400 g tigerrejer (frost, optøs i køleskab natten forinden),
1 spsk. rød karrypasta,
2 ds. kokosmælk (a 400 ml),
citronsaft,
sojasovs,
1 bdt. forårsløg.

Salat:
1 ananas,
1 potte persille,
1 tsk. red hot chili peber,
2 spsk. sojasovs.

Tilbehør:
Ris.

Sådan gør du:
Pil rejerne, men lad halespidsen sidde på som pynt. Rens og snit forårsløg i mindre stykker.

Salat: Skær skræl af ananas. Del ananas i kvarter og fjern den grove midterstok. Skær i mundrette stykker. Strø hakket persille og chili over og dryp med soja.

Tilbered ris efter anvisningen. Varm en wok op til godt varm. Steg karrypasta tilsat et par skefulde af kokosmælken. Steg under omrøring, til det skiller ad. Tilsæt resten af kokosmælken. Lad det småkoge i 5 min. Tilsæt rejerne og lad det småkoge i yderligere 5 min.

Smag til med citronsaft og soja. Tag wokken af varmen og vend forårsløg i.

Tilberedningstid: Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 35 min.