Onsdag d. 6. april 2011 - af Pia Friis Andreassen
Tigerrejer
Lækre tigerrejer på nudelbund.

4 personer
Det skal du bruge:
300 g tigerrejer fra frost (optøet)
3 spsk. rapskimolie
1 spsk. citronsaft
2 knuste fed hvidløg
½ dl finthakket persille
Salt og peber
Træspyd
Nudler:
100 g risnudler
250 g cherrytomater
1 bdt. grønne asparges
½ bdt. radiser
2-3 spsk. citronolie
Salt og peber
Tilbehør:
Sød chilisauce
Sådan gør du:
Pil rejerne, men lad halespidsen sidde. Opvarm en pande, til den er rygende varm. Tilsæt 1 spsk. olie og steg rejerne heri under konstant omrøring, til de er møre og har skiftet farve (3-4 min.). Tag rejerne af panden og bland dem med resten af olien samt citronsaften, hvidløgene, persillen. Krydr med salt og peber. Lad rejerne trække i ca. 30 min. i køleskabet. Sæt dem derefter på spid og lad dem stå i 10 min. ved stuetemperatur inden servering.
Nudler: Tilbered nudlerne efter anvisningen på emballagen. Halvér tomaterne. Skær den nederste træede del af aspargesene og skær disse i mindre stykker. Rens radiserne og skær dem i halve eller kvarter. Vend grøntsagerne med nudlerne. Dryp olie over og krydr med salt og peber.