Tigerrejer på spyd med lime-yoghurt

Det skal du bruge
24 tigerrejer
3 lime, usprøjtede
2 spsk. olie
Salt og peber
1 peberfrugt
2 bambusspyd
2 dl yoghurt
2 spsk. hakket dild
Se flere opskrifter til en fest-buffet.
Sådan gør du
Pil rejerne og læg dem i en skål. Riv skallen af 1 lime og pres saften af. Tilsæt olien, halvdelen af limeskallen og 1 spsk. limesaft til rejerne sammen med salt og peber og lad det marinere i 1 time. Skær en lime ud i små både og peberfrugten i mindre stykker. Sæt 3 rejer på hvert spyd vekslende med limebåde og peberfrugtstykker og grill spyddene på havegrillen eller på en grillpande. Skær en lime igennem, grill den og servér den til. Rør en dressing af yoghurt, dild og resten af limeskallen samt -saften og smag til med salt og peber.
Lav også grønne asparges og rejer.