Tirsdag d. 20. marts 2012 - af Redaktionen
Æggekage med rejer og champignoner
Skøn æggekage i ovn med rejer og champignoner

Det skal du bruge til æggekage i ovn:
12 æg
2 dl kaffefløde
1 spsk. hvedemel
1 dl hakket dild
Salt og peber
200 g champignoner
50 g smør
200 g rejer
200 g blandet salat
Æggekage i ovn - Sådan gør du:
Pisk æg, kaffefløde, mel, dild, salt og peber sammen. Rens champignonerne og skær dem i kvarter. Smelt smørret på en stegepande
og svits ¾ dele af champignonerne og rejerne et øjeblik, inden æggemassen hældes på.
Rør i massen med en dejskraber, til halvdelen er stivnet. Sæt derpå panden i ovnen ved 200° i ca. 5 min., til æggekagen er stivnet
helt.
Tag panden ud og pynt æggekagen med resten af rejerne og champignonerne samt salat.