Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • fjerkræ
  • æg
  • Kogte æg med ansjoser og fiskesennep

Kogte æg med ansjoser og fiskesennep

Festlige og sjove lækkerier med marinerede æg og ansjoser - det er en super ret til en hyggelig påskefrokost

Mail Print

Fredag d. 22. marts 2013 - af Kim Gravenhorst/Foto: Jacob Ljørring

PrintPrint
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter
  • Del på Google+


Ingredienser

4 kogte og marinerede æg (se opskriften nedenfor)
1 spsk. fiskesennep
1 spsk. mayonnaise
12 ansjosfileter (eller benfri sild)
Peber
1 bakke karse
Salat

Til marinerede æg
4 store, hvide æg
1 dl eddike
½ l vand
1 spsk. salt
Skrællen fra 2 løg

Prøv en lækker forårstallerken - se her

Sådan gør du

Marinér æggene
Bring en passende gryde vand i kog. Læg forsigtigt æggene i og kog dem i 8 min. Hæld vandet fra og lad æggene stå og køle af. Når de er til at røre ved, slås hvert æg forsigtigt ned i bordet, så skallen revner. Herefter lægges æggene i et sylteglas. Kog eddike, vand, salt og løgskræller sammen i 5 min. og hæld den kogende lage over æggene. Når æggene har ligget i lagen, farves skallen af løgskrællerne, og salt og eddike giver smag. Æggene skal stå køligt i mindst et døgn, før de bruges.
Når æggene bliver pillet, har lagen farvet dem der hvor revnerne i skallen har været.

Resten af retten
Pil æggene og skær dem igennem på den korte led. Skær lidt af enderne, så de kan stå op. Pil æggeblommerne ud og rør dem sammen med fiskesennep, mayonnaise og 4 finthakkede ansjosfileter.
Krydr med friskkværnet, sort peber og fyld æggemassen tilbage i hullerne. Læg de hele ansjosfileter på æggene og pynt med karse og salat.


Lav også: Påskebrød med æg

Relaterede Artikler

Påskehygge med børnene

Ideer til det store påskebord

Kreativ idé til påske.

Luft under vingerne

Påske er traditioner og familiehygge

Læs mere om

  • påske

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe Bjørn

Relaterede artikler

Her er de 10 mest påskede vejnavne

Påske: Nougatreder med appelsin

Kreativ påskepynt og påskeklip

Hønsesalat med æble, bacon og svampe

Påskehygge med børnene

Mest læste

  • Omelet med rejer og peberfrugt
  • Tortilla æggekage med peberfrugt og cheddar
  • Frittata med bacon og champignoner
  • Røræg med chili og stegt tomat
  • Æggekage med rejer og champignoner

Seneste nyt

  • Elise kan ikke tabe sig: Min sygdom gør mig tyk
  • Hjernestimulation hjælper måske med til at opnå rygestop
  • Fejltagelsen: Jeg var utro med min svoger - del 2:3
  • Brev til Mimi: Min mor gør forskel på min søster og mig
  • Han gav os farve på tv
  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00