Tirsdag d. 4. december 2012 - af Pia Friis Andreassen
Lun sandwich med ost, skinke og spejlæg
Super aftensmad til de dage, hvor det skal gå hurtigt

4 personer
Det skal du bruge:
Smør:
12 skiver fuldkornstoast
2-3 spsk. dijonsennep
2-3 spsk. honning
12 skiver ost
6 skiver kogt, klassisk skinke
6 æg
Salat:
175 g spæde salatblade (Trimix-salat)
1 rødløg
½ agurk
Dressing:
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. vand
½ spsk. honning
3-4 spsk. olie
Salt og peber
PRØV OGSÅ: Ribbensteg i fuldkornspita
Sådan gør du:
Salat:
Skyl salatbladene og slyng dem tørre. Skær løget i ringe og agurken i skiver.
Dressing:
Rør ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
Sandwich:
Kom smør på halvdelen af brødskiverne og en blanding af sennep og honning på resten. Læg ost på honning/sennep- skiverne, dernæst skinke, så en skive ost mere og til slut en smørsmurt brødskive. Steg sandwichene i smør på en pande over middelstærk varme, til brødene er gyldne. Hold dem lune i en 150° varm ovn.
Slå æggene ud i panden og steg dem til spejlæg.
Tilberedningstid:
Ca. 20 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.
PRØV OGSÅ: Panini med skinke og mozzarella