Lun sandwich med ost, skinke og spejlæg

Super aftensmad til de dage, hvor det skal gå hurtigt

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

Smør:

12 skiver fuldkornstoast
2-3 spsk. dijonsennep
2-3 spsk. honning
12 skiver ost
6 skiver kogt, klassisk skinke
6 æg

Salat:

175 g spæde salatblade (Trimix-salat)
1 rødløg
½ agurk

Dressing:

1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. vand
½ spsk. honning
3-4 spsk. olie
Salt og peber

PRØV OGSÅ: Ribbensteg i fuldkornspita

Sådan gør du:

Salat:

Skyl salatbladene og slyng dem tørre. Skær løget i ringe og agurken i skiver.

Dressing:

Rør ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.

Sandwich:

Kom smør på halvdelen af brødskiverne og en blanding af sennep og honning på resten. Læg ost på honning/sennep- skiverne, dernæst skinke, så en skive ost mere og til slut en smørsmurt brødskive. Steg sandwichene i smør på en pande over middelstærk varme, til brødene er gyldne. Hold dem lune i en 150° varm ovn.

Slå æggene ud i panden og steg dem til spejlæg.

Tilberedningstid:

Ca. 20 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.

PRØV OGSÅ: Panini med skinke og mozzarella