Tirsdag d. 29. januar 2013 - af Pia Friis Andreassen
Omelet med chorizo og peberfrugt
Omelet er rigtig god mad til en travl hverdagsaften

Ingredienser til omelet med chorizo og peberfrugt:
(Omelet med chorizo til 4 pers.)
1 stort løg
1 peberfrugtmix (3 stk.)
100 g chorizopølse
125 g frisk mozzarellaost
100 g rucola
2-3 spsk. olie
10 æg
1 dl mælk
½ tsk. salt
½ tsk. peber
Tilbehør til omelet:
Rugbrød
Fremgangsmåde til omelet med chorizo:
Hak løget og skær peberfrugterne i tern. Skær pølsen og mozzarellaen i skiver. Skyl rucolasalaten og slyng den tør.
Rist pølseskiverne i olien ved god varme i 2 min. på en stor pande. Dæmp varmen til middelstærk. Steg løget og halvdelen af peberfrugterne med i 4-5 min.
Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber. Brug evt. en elpisker. Hæld æggemassen til din omelet ud i panden. Fordel mozzarellaskiverne ovenpå og skrab forsigtigt i æggemassen nu og da, til den netop er stivnet. Vip den ene halvdel over på en stor tallerken og vend den anden halvdel ovenpå, så der dannes en halvmåne. Strø rucola og resten af peberfrugterne over.
Omelet tilberedningstid:
Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
PRØV OGSÅ: Omelet med spinat og røget makrel
11 lækre pizzaer:
11 lækre pizzaer (ikke Jamie Oliver)












Mexicansk pizza
Hjemmelavet pizza inspireret af Mexico med tacosauce og jalapenos - se opskriften her


Pizzasnegle
Lav lækre pizzasnegle med tomat, ost og skinke - børnene vil elske dem. Se opskriften her


Pizza med italiensk fyld
Pizza med mozzarella, parmaskinke, broccoli og ruculasalat - se opskriften her





