Omelet med spinat og røget makrel

Spændende og smagfuld omelet med makrel

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

2 røgede makreller

Omelet:

1 stort løg
125 g babyspinat
2 spsk. olie
8 æg
½ dl vand eller mælk
½ tsk. salt
¼ tsk. peber

Tilbehør:

Rugbrød

Prøv også: Tundeller, grøntsagsris og chiliesauce

Sådan gør du:

Makreller:

Fjern skind og ben fra makrellerne og del dem derpå i mindre stykker.

Omelet:

Pil løget og hak det. Skyl spinaten grundigt og lad den dryppe af. Sautér løget klart i olien på en pande, der kan gå i ovnen. Sautér spinaten med, til den netop falder sammen. Pisk æggene sammen med vand/mælk, tilsæt salt og peber og hæld æggemassen ud i panden. Øg varmen til middel og lad panden stå på varmen, til æggemassen har "sat sig" i kanten. Sæt herefter panden under ovnens grilleelement, til alt er stivnet.
Servér omeletten med fiskestykker og rugbrød.

Tilberedningstid:

Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.

Prøv også: Stegte sild, rosenkål og sellerifritter