Salat med laks, æg og bacon

Når aftensmaden skal være lækker og let

Foto: Martin Tanggaard

Det skal du bruge:

125 g Royal Greenland røget laks
4 æg
1 pk. bacon i skiver
250 g babyspinat
2 skiver ristet rugbrød

Dressing:

2 spsk. hvidvinseddike
3 spsk. flydende honning
1 spsk. dijonsennep
Salt


Sådan gør du:

Kog æggene i 8 min. Hæld vandet fra, hæld koldt vand på og lad æggene stå koldt.
Rist baconen sprød på en tør pande og læg det derefter på fedtsugende papir en kort stund. Skyl spinaten og slyng den tør. Skær rugbrødet i tern. Anret alle ingredienserne på fire tallerkener.

Dressing:

Rør eddike, honning og sennep sammen og smag til med salt. Dryp dressingen over salaten.

Tilberedningstid:

Ca. 25 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.