Onsdag d. 4. juli 2012 - af Pia Friis Andreassen
Salat med laks, æg og bacon
Når aftensmaden skal være lækker og let

Det skal du bruge:
125 g Royal Greenland røget laks
4 æg
1 pk. bacon i skiver
250 g babyspinat
2 skiver ristet rugbrød
Dressing:
2 spsk. hvidvinseddike
3 spsk. flydende honning
1 spsk. dijonsennep
Salt
Sådan gør du:
Kog æggene i 8 min. Hæld vandet fra, hæld koldt vand på og lad æggene stå koldt.
Rist baconen sprød på en tør pande og læg det derefter på fedtsugende papir en kort stund. Skyl spinaten og slyng den tør. Skær rugbrødet i tern. Anret alle ingredienserne på fire tallerkener.
Dressing:
Rør eddike, honning og sennep sammen og smag til med salt. Dryp dressingen over salaten.
Tilberedningstid:
Ca. 25 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.