Letsprængt andebryst

Letsprængt andebryst og peberrodssalat.

Letsprængt andebryst med en cremet peberrodssalat - en nem opskrift til hverdag

Foto: Martin Tanggaard

Letsprængt andebryst og peberrodssalat

6 personer

Det skal du bruge:
3 andebryster a 300 g
2 spsk. salt
Peberrodssalat
400 g flødepeberrod (færdigkøbt)
100 g vilde ris,
Tyttebærsyltetøj
Salt og peber

Prøv også kyllingedeller

Tilbehør: Rugbrød, syltede agurker.

Sådan gør du:
Dup andebrysterne tørre og gnid dem med salt på begge sider. Lad dem trække i køleskabet i 1 døgn. Skyl dem derefter, dup dem tørre og rids skindsiden. Steg dem på skindsiden på en tør pande ved svag varme i ca. 5 min.

Vend dem og steg dem på kødsiden i ca. 10 min. Slut med at stege dem i ca. 3 min. på skindsiden. Lad kødet hvile i 5 min., inden det skæres for i skrå skiver på tværs. Servér andebrysterne lune eller kolde.

Peberrodssalat: Kog risene efter anvisningen på emballagen. Lad dem dryppe af og afkøle. Bland risene med flødepeberroden og smag til med tyttebær, salt og peber.

Prøv også: Andebryst med rissalat