Tortillaer med andelever

Madpandekager med anderledes, men lækkert fyld

Foto: Martin Tanggaard

4 pers.

Ingredienser til tortillaer med andelever:

(Andeleveren optøs i køleskabet aftenen før brug.)

6 hvedetortillaer

Andelever:

2 x 300 g andelever (optøet fra frost)
1 stort, finthakket løg
2 spsk. olie
2 spsk. tomatkoncentrat
2 finthakkede fed hvidløg
½ dl vand
1 tsk. timian
½ tsk. salt
Peber

Øvrigt fyld:

½ icebergsalat skåret i strimler
250 g cremefraiche 18 %
Syltede chili efter behag

PRØV OGSÅ: Wokret med kalkun og grøntsager

Fremgangsmåde:

Andelever:

Fjern hinder og sener fra andeleveren. Skær leveren i små tern og dup dem tørre. Sautér løget klart i olien. Skru op for varmen og lad leveren stege med, til den skifter farve. Lad tomatkoncentrat og hvidløg stege med i ½ min. Tilsæt vand og lad det simre i ca. 2 min. Smag til med timian, salt og peber.

Tortillaer:

Fyld kødsauce, icebergsalat, cremefraiche og chili på lune tortillaer og rul dem sammen.

Tilberedningstid:

Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.

PRØV OGSÅ: Svinekød i wrap