Tirsdag d. 12. februar 2013 - af Pia Friis Andreassen
Tortillaer med andelever
Madpandekager med anderledes, men lækkert fyld

4 pers.
Ingredienser til tortillaer med andelever:
(Andeleveren optøs i køleskabet aftenen før brug.)
6 hvedetortillaer
Andelever:
2 x 300 g andelever (optøet fra frost)
1 stort, finthakket løg
2 spsk. olie
2 spsk. tomatkoncentrat
2 finthakkede fed hvidløg
½ dl vand
1 tsk. timian
½ tsk. salt
Peber
Øvrigt fyld:
½ icebergsalat skåret i strimler
250 g cremefraiche 18 %
Syltede chili efter behag
PRØV OGSÅ: Wokret med kalkun og grøntsager
Fremgangsmåde:
Andelever:
Fjern hinder og sener fra andeleveren. Skær leveren i små tern og dup dem tørre. Sautér løget klart i olien. Skru op for varmen og lad leveren stege med, til den skifter farve. Lad tomatkoncentrat og hvidløg stege med i ½ min. Tilsæt vand og lad det simre i ca. 2 min. Smag til med timian, salt og peber.
Tortillaer:
Fyld kødsauce, icebergsalat, cremefraiche og chili på lune tortillaer og rul dem sammen.
Tilberedningstid:
Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.