Fredag d. 7. december 2012 - af Pia Friis Andreassen
Fyldt kalkun med pasta og spinatsauce
Lækkert kalkunbryst, der fyldes med soltørrede tomater

4 personer
Det skal du bruge:
900 g kalkunbryst
½ glas hakkede, soltørrede tomater i marinade (afdryppede)
2 pk. parmaskinke
Peber
Spinatsauce:
150 g babyspinat
½ l madlavningsfløde 6 %
1-2 tsk. revet økologisk citronskal
Citronsaft
Salt og peber
Tilbehør:
Ca. 300 g spaghetti (fuldkorn)
PRØV OGSÅ: Andebryst med ovnstegt tilbehør
Sådan gør du:
Opvarm ovnen til 200°. Del kalkunbrystet i 3 stykker på langs. Skær en lomme på langs i hvert kalkunstykke. Fyld soltørrede tomater i lommerne. Vikl parmaskinke omkring. Læg kalkunstykkerne i et ovnfast fad. Sæt fadet midt i den varme ovn i 20-25 min. afhængig af tykkelse. Kødet skal være fast, når der trykkes let på det.
Tilbehør:
Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen.
Spinatsauce:
Skyl spinaten grundigt. Varm fløden op under omrøring. Rør spinaten i. Smag til med citronskal, -saft, salt og peber.
Tilberedningstid:
Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.
PRØV OGSÅ: Kyllingespid og peanutsauce