Fyldt kalkunbryst

Med tomatflødesovs

6 pers.

Ca. 1 kg kalkunbryst
2 spsk. Hakket
frisk timian
salt, peber.

Fyld:
1 dl grofthakkede grønne oliven
50 g smuldret fetaost
3 spsk. Hakkede
syltede peberfrugtstrimler

Endvidere:
1 pakke bacon i skiver.

Lækker krebsesalat

Tomatsovs:

1 lille finthakket løg
1 spsk. Olie
1 hakket fed hvidløg
1 dl hvidvin
4 tomater i terninger
2 dl hakket basilikum
¼ l piskefløde
salt, peber.

Marinerede spareribs

Tilbehør:

Pasta, grøn salat.

Opvarm ovnen til 200°. Skær en lomme på langs i kalkunkødet. Krydr med salt og peber indvendig. Fyld oliven, feta og peberfrugt i. Krydr kødet med timian, salt og peber på ydersiden. Fordel bacon over kødet. Sørg for at lommen også dækkes. Læg kødet i et ovnfast fad. Steges midt i den varme ovn i 50-60 min. Dæmp varmen til 175° efter 15 min.

Tomatsovs:
Sauter løget i olien til klart. Tilsæt hvidløg og vin. Lad vinen næsten koge væk. Tilsæt tomater og lad det småkoge i 1 min. Tilsæt fl øde og bring i kog. Dæmp varmen og lad det småkoge i 5 min. Smag til med basilikum, salt og peber. Vend sovsen med nykogt, afdryppet pasta.