kalkun

Grillet kalkun og estragondressing

17. februar 2015 af Pia Friis Andreassen]
Grillet kalkunbryst krydret med five spices, der består af bl.a. kanel, nelliker og fennikel. Hertil en dressing af yoghurt og æg, der er krydret med estragon. Retten er beregnet som aftensmad til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen.

Aftensmad til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen

RP = Rent protein

2 personer

Ingredienser

Ca. 400 g kalkunbryst
2 tsk. five spices*
Nogle dråber olivenolie

Dressing
1 dl yoghurt naturel 0,5 %
1 hårdkogt æg
1 håndfuld estragonkviste
1 nip salt
Friskkværnet peber

PRØV OGSÅ Dukan Kurens Kylling i sursød sauce

Fremgangsmåde

Skær kødet i aflange stave på ca. 2 x 10 cm. Gnid det grundigt med krydderiet. Lad det trække i 5 min.

Fordel nogle dråber olie på en grillpande ved hjælp af et stykke køkkenrulle. Varm panden op, til den er godt varm. Grill kødet i 4-5 min. på hver side, eller til det netop er gennemstegt.

Dressing: Kør yoghurt, æg og estragonkviste til en glat masse i en foodprocessor. Smag til med et nip salt og peber.

* Five spices er et krydderi, der er sammensat af kanel, nelliker, fennikel, peber og spidskommen. De hele krydderier stødes sammen.

Sponsoreret indhold