Schnitzel af kalkun og lun salat

Nem og simpel aftensmad til hverdagene

4 pers.

Ingredienser til schnitzel af kalkun og lun salat

4 kalkunschnitzler
2 spsk. olie
Salt og peber

Lun salat:

2 rødløg
2 courgetter
1 fennikel
2 spsk. olie
1 spsk. honning
2 spsk. eddike (gerne æbleeddike)
1 tsk. timian
Salt og peber

Tilbehør:

Groft brød

PRØV OGSÅ: Medaljoner af tyksteg og stegt tilbehør

Fremgangsmåde

Lun salat:

Pil løgene og skær dem i strimler. Skær courgetterne i ½ cm tykke skiver. Skær fenniklen i ultratynde skiver, fx med et mandolinjern. Sautér løgene i olien i 2 min. Øg varmen og steg courgetterne med, til de får lidt farve. Tilsæt fenniklen og steg den med i 1 min. Dryp honning og eddike over blandingen og krydr med timian, salt og peber. Vend det hele rundt og stil det lunt.

Kalkunschnitzler:

Dup kødet tørt. Brun det hurtigt på begge sider i olie. Krydr med salt og peber, dæmp varmen og steg det i endnu 1-1½ min. på hver side.

Tilberedningstid:

Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.

PRØV OGSÅ: Farseret porre