Tirsdag d. 20. august 2013 - af Pia Friis Andreassen. Foto: Martin Tanggaard
Spicy spyd med løg og kalkun til Dukan-kuren
Spicy spyd med løg og kalkun til Dukan-kuren er lige velegnede, om du griller dem på havegrillen, eller du foretrækker at bruge din grill-pande.

Hver uge finder du lækre opskrifter til Dukan-kuren i Ude og Hjemme, og her på udeoghjemme.dk har vi også lavet en udførlig guide til dig, som gerne vil i gang med Dukan-kuren.
Få din guide, gode råd og opskrifter til Dukan-kuren her >>
Opskrift til fase 1 = Angrebsfasen i Dukan-kuren
2 portioner, RP = Rent protein
Ingredienser
400-500 g kalkunkød
i store tern
Saften af ½ citron
2 finthakkede fed
hvidløg
2 tsk. paprika
½ tsk. cayennepeber
1 rødløg
Grillspyd
PRØV OGSÅ: Madpandekager til Dukan-kuren
Fremgangsmåde
Kom kødet i en skål. Rør citronsaft, hvidløg og krydderier sammen.
Hæld blandingen over kødet og vend det sammen. Lad kødet trække i ½-1 time i køleskabet. Skær løget i grove både. Fordel løg og kalkunkød på spyddene.
Grill spyddene på panden eller havegrillen, til de er gennemstegte. De skal have 1½-2 min. på hver side, dvs. 6-8 min. i alt.