Tirsdag d. 10. december 2013 - af Pia Friis Andreassen. Foto: Martin Tanggaard
Æggewrap med kylling til Dukan-kuren
Æggewrap med kylling til Dukan-kuren er en lækker frokostret, som spises med estragon og hytteost.

Få din guide, gode råd og opskrifter til Dukan-kuren her >>
Opskrift til fase 1 = angrebsfasen i Dukan-kuren
RP = Rent protein
1 person

Superslanke Hertuginde Kate
sværger til Dukan-kuren.
Hun er én af årsagerne til,
at Dukan-kuren er en
kæmpesucces i England.
Ingredienser
1 kyllingefilet
3 dl grønsagsbouillon uden salt (f.eks.
Herbamare urtebouillon)
1 æg
1 æggehvide
1⁄8 tsk. peber
1 spsk. grofthakket
estragon
Nogle dråber olie
2 spsk. fedtfattig hytteost, maks. 1,5 %
2 estragonkviste
Rosépeber eller
friskkværnet peber
PRØV OGSÅ: Dukan-kurens salat med surimi og rejer
Fremgangsmåde
Kog kyllingefileten i bouillon, til den er mør (12-15 min. afhængigt af tykkelse). Tag den op af vandet og lad den dampe lidt af.
Pisk æg, æggehvide, peber og estragon sammen. Opvarm en slip let-pande, der forinden er smurt med nogle dråber olie ved hjælp at et stykke køkkenrulle. Hæld æggemassen på panden og steg den som en pandekage.
Pluk kyllingekødet i grove stykker og fordel det på æggewrappen sammen med hytteost og estragonkviste. Krydr med peber og rul wrappen sammen.