Cæsar-burger og tomatsalat

Lækker burger med hjemmelavet cæsardressing

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

700 g kyllingeinderfilet
2 spsk. olie
Salt, og peber
½ icebergsalat i mindre stykker
1 løg i skiver
1 pk. Påskebrød burgerboller (370 g)
3 blommetomater i skiver

Cæsardressing:

1 fed hvidløg
4 benfri sild (afdryppede)
Saften af ½ citron
3 spsk. revet parmesanost
1 potte persille
3 spsk. fromage frais
Peber

Tomatsalat:

¼ tsk. sukker
½ spsk. hvidvinseddike
2-3 spsk. olie
Salt og peber
Ca. 350 g blommetomater skåret i halve
1 lille finthakket løg


Sådan gør du:

Tomatsalat:

Rør sukker, eddike og olie sammen og smag til med salt og peber. Vend dressingen med tomater og løg.

Cæsardressing:

Kør hvidløg, sild, citronsaft, ost og persille til en glat masse i en foodprocessor. Rør fromage frais i og smag til med peber.

Burger:

Dup kyllingestykkerne tørre. Steg dem i olien ved god varme i ca.
2 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Vend cæsardressingen med iceberg og løg. Flæk brødene. Kom salatblanding mellem de to stykker brød, dernæst kyllingestykker, mere salatblanding og til sidst tomatskiver.

Tilberedningstid:

Ca. 25 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.



Find din favorit: