Clubsandwich med kylling

En clubsandwich er nem at forberede, hvis det det skal gå hurtigt med aftensmaden

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

Ca. 1 kg kyllingefileter
1 pk. bacon
2 spsk. olie
1 tsk. paprika
Salt og peber
12 skiver groft sandwichbrød
½ hovedsalat
1 løg

Dressing:

1 dl mayonnaise
1½ dl fromage frais
½-1 tsk. mild karry
Salt og peber

Prøv også: Citronkylling

Sådan gør du:

Dressing:

Rør mayonnaise, fromage frais og karry sammen. Smag til med salt og peber.

Sandwich:

Steg baconen sprød på en tør pande og læg den efterfølgende på fedtsugende papir. Afpuds kyllingefileterne og brun dem i olien ved god varme i ca. 1 min. på hver side. Krydr med paprika, salt og peber. Dæmp varmen til middelstærk. Steg fileterne i yderligere 4-5 min. på hver side, eller til de er gennemstegte. Tag dem af panden og lad dem afkøle en smule. Skær dem i skiver. Tag lidt fra til madpakkerne fredag.

"Smæk" det hele sammen til sandwich: Brød, dressing, salatblade, kylling, bacon og løgringe.

Tilberedningstid:

Ca. 25 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

Prøv også: Kylling og grønt i wok