Torsdag d. 3. januar 2013 - af Pia Friis Andreassen
Clubsandwich med kylling
En clubsandwich er nem at forberede, hvis det det skal gå hurtigt med aftensmaden

4 personer
Det skal du bruge:
Ca. 1 kg kyllingefileter
1 pk. bacon
2 spsk. olie
1 tsk. paprika
Salt og peber
12 skiver groft sandwichbrød
½ hovedsalat
1 løg
Dressing:
1 dl mayonnaise
1½ dl fromage frais
½-1 tsk. mild karry
Salt og peber
Prøv også: Citronkylling
Sådan gør du:
Dressing:
Rør mayonnaise, fromage frais og karry sammen. Smag til med salt og peber.
Sandwich:
Steg baconen sprød på en tør pande og læg den efterfølgende på fedtsugende papir. Afpuds kyllingefileterne og brun dem i olien ved god varme i ca. 1 min. på hver side. Krydr med paprika, salt og peber. Dæmp varmen til middelstærk. Steg fileterne i yderligere 4-5 min. på hver side, eller til de er gennemstegte. Tag dem af panden og lad dem afkøle en smule. Skær dem i skiver. Tag lidt fra til madpakkerne fredag.
"Smæk" det hele sammen til sandwich: Brød, dressing, salatblade, kylling, bacon og løgringe.
Tilberedningstid:
Ca. 25 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.
Prøv også: Kylling og grønt i wok