Croissanter med kyllingesalat

Festlige og gode hapsere.

Foto: Jacob Ljørring

10-12 stk.

Det skal du bruge
1 pakke butterdej (færdigkøbt)
1 æg
250 g tilberedt kyllingekød
4 skiver bacon
1 bakke karse
1 rød peberfrugt

Dressing
2 dl mayonnaise
1 dl ymer
1 spsk. sød chilisauce
1 tsk. karry
Salt og peber

Flere skønne opskrifter til en fest-buffet.

Sådan gør du
Skær butterdejen ud i trekanter og rul dem sammen fraden brede ende. Pensl dem med sammenpisket æg og bag dem i ovnen i 15 min. ved 200°. Riv kyllingekødet i små strimler. Rør ingredienserne til dressingen sammen, smag til med salt og peber og vend dressingen med kyllingekødet. Steg baconen sprød og skær den i mindre stykker. Skær en lomme i croissanterne og fyld kyllingesalaten heri. Pynt med bacon, karse og fi ntsnittet peberfrugt.

Lav gode desserter med jordbær.