Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • fjerkræ
  • kylling
  • Farserede kyllingelår

Farserede kyllingelår

Lone Landmand har hentet inspiration i det italienske køkken til denne udgave af farserede kyllingelår. Retten serveres med spaghetti og en mild tomatsauce med hvidvin.

Mail Print

Tirsdag d. 6. maj 2014 - af Lone Landmand / Foto: Søren Kvist

PrintPrint

Lone Landmands farserede kyllingelår


Lone Landmand deler hver
uge ud af sine lækre opskrifter
fra Lones Landkøkken i
Ude og Hjemme.

[email protected]

Hver uge får du lækre opskrifter fra Lone Landmand i Ude og Hjemme.

Hovedret til 4 personer

Ingredienser

4 store kyllingelår (både
over- og underlår i ét stykke)
1 løg
4 spsk. rasp
2½ dl fløde
1 tsk. salt
½ tsk. friskkværnet peber
1 bundt basilikum
Madsnor
1 spsk. smør
1 spsk. solsikkeolie
2 tsk. tomatpuré
1 dl hvidvin
5 dl vand
Lidt maizena udrørt i koldt vand

Tilbehør
Spaghetti kogt efter anvisningen på pakken

PRØV OGSÅ: Lone Landmands kyllingemedaljon og lun pastasalat

Fremgangsmåde

Først skal kyllingelårene udbenes. Læg dem med undersiden opad. Snit med en skarp kniv ned mod benene og følg dem hele vejen rundt. Det store led mellem over- og underlår er det mest besværlige at komme rundt om, og her skal du særligt passe på ikke at skære igennem skindet, for på dette sted ligger det meget tæt på knoglen.

Når benene er skåret fri, bredes det udfoldede kyllingestykke ud og skæres til, så det bliver firkantet. Skær noget af kødet af de steder, hvor laget er meget tykt, og fjern eventuelle sener. Læg de fire stykker til side, og gem det afskårne kød til farsen.

Fjern skindet på de stykker, du har skåret fra for at få den firkantede form. Skær alt det rene kød i bittesmå stykker med en stor, skarp kniv, og hak derefter, stadig på skærebrættet, kødet sammen med fintsnittet løg, rasp og 4 spsk. fløde, ½ tsk. salt og ¼ tsk. peber. Hak bladene fra et halvt bundt basilikum med, når farsen begynder at hænge sammen.

Læg de 4 kyllingestykker med skindsiden nedad, del farsen i 4 portioner og placér en rulle fars på midten af hvert stykke. Rul stykkerne på den lange led og bind forsigtigt hver rulle sammen med madsnor. Pas på ikke at stramme for meget, så alt fyldet presses ud.

Varm en stegegryde godt op og steg de farserede kyllingelår gyldne på alle sider i smør og olie. Krydr med resten af saltet og peberet. Tilsæt tomatpuré og lad det brune godt af, inden der tilsættes hvidvin, vand og resten af fløden. Læg låg på og lad retten simre i en times tid.

Smag til med salt og peber, jævn eventuelt saucen en lille smule med maizena og vand.

Servér retten sammen med en god, klassisk spaghetti og rigeligt med friske basilikumblade.

Galleri: 7 lækre opskrifter på brød

Lækkert bagværk med masser af smag
Se opskriften her Lækkert bagværk med masser af smag
Se opskriften her

Rosmarinbrød

Lækkert bagværk med masser af smag
Se opskriften her

1 / 8
Lækkert tilbehør til suppen
Se opskriften her Lækkert tilbehør til suppen
Se opskriften her

Peberfladbrød

Lækkert tilbehør til suppen
Se opskriften her

2 / 8
Nemt og lækkert brød der er perfekt tilbehør til suppe eller salatSe opskriften her Nemt og lækkert brød der er perfekt tilbehør til suppe eller salatSe opskriften her

Naanbrød

Nemt og lækkert brød der er perfekt tilbehør til suppe eller salat
Se opskriften her

3 / 8
Brød med flot farve og en himmelsk smag
Se opskriften her Brød med flot farve og en himmelsk smag
Se opskriften her

Porterbrød

Brød med flot farve og en himmelsk smag
Se opskriften her

4 / 8
Godt brød med masser af kerner fra Slankeklubben
Se opskriften her Godt brød med masser af kerner fra Slankeklubben
Se opskriften her

Kernebrød

Godt brød med masser af kerner fra Slankeklubben
Se opskriften her

5 / 8
Rugbrød fra Slankeklubben
Se opskriften her Rugbrød fra Slankeklubben
Se opskriften her

Rugbrød med spidskommen

Rugbrød fra Slankeklubben
Se opskriften her

6 / 8
Skønt sigtebrød
Se opskriften her Skønt sigtebrød
Se opskriften her

Sigtebrød

Skønt sigtebrød
Se opskriften her

7 / 8

Relaterede artikler

Kærlighed og god mad

Kebab af oksekødsboller på spyd serveret med blomkåls-couscous og hvidløgsdressing

Kebab med oksekød og blomkåls-couscous

Spanske pizzaer

Tiramisu

Nyeste artikler

  • X Factor-Mathias nær brændt ihjel: Mobbet med sine ar
  • Fem gribende oplevelser: Vi har fået tegn fra oven
  • Husspektakler: Når politiet rykker ud til uro i hjemmet 
  • Sådan klarer du kulden

Relaterede Artikler

Sommerpie

Jordbærdrik som dessert

Tærte med spinat, feta og dijonsennep

Linguine med sej, tomat og basilikum

Læs mere om

  • lone landmand
  • italiensk mad
  • udenlandske retter

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe Bjørn

Relaterede artikler

Kærlighed og god mad

Kebab med oksekød og blomkåls-couscous

Spanske pizzaer

Tiramisu

Sommerpie

Mest læste

  • Kylling i karry - en børnefavorit
  • Pastaret med kylling i cremet sauce
  • Croissanter med kyllingesalat
  • Kogt kylling med peber-rodssauce
  • Kyllingesalat med mango og avocado

Seneste nyt

  • X Factor-Mathias nær brændt ihjel: Mobbet med sine ar
  • Fem gribende oplevelser: Vi har fået tegn fra oven
  • Husspektakler: Når politiet rykker ud til uro i hjemmet 
  • Sådan klarer du kulden
  • Brev til Anne-Marie: Jeg skjuler min ensomhed
  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00