Grillet kyllingefilet og grøntsagspuré

Dejlig slankeret med grillet kyllingefilet og en fin puré

Foto: Jacob Ljørring og All Over Press

Grillet kyllingefilet og grøntsagspuré - 4 portioner

Det skal du bruge til grillet kyllingefilet og grøntsagspuré:

4 stk. kyllingefileter uden skind, ca. 600 g
Revet skal og saft af 1 citron
1 spsk. friske timianblade
2 spsk. rapsolie
Salt og peber

Grøntsagspuré:

3 gulerødder
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
2 dl bouillon
1 spsk. sød chilisauce
2 spsk. citronsaft
Salt og peber

Tilbehør til grillet kyllingefilet og grøntsagspuré:

1 mellemstor fennikel, ca. 200 g
2 gulerødder
1 bdt. forårsløg


Prøv også: Grillet svinefilet med pasta


Grillet kyllingefilet og grøntsagspuré - sådan gør du:

Bank kyllingefileterne flade imellem 2 stykker bagepapir. Læg dem i en bakke og tilsæt citronsaft, -skal, timian, olie, salt og peber. Vend det hele godt sammen og lad kyllingen marinere i en times tid. Steg fileterne på grillen i ca. 3 min. på hver side.

Grøntsagspuré:

Skær gulerødder, løg og hvidløg i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med bouillonen. Lad det simre i et kvarters tid, til gulerødderne er helt møre. Blend det til en fin puré og smag til med chilisauce, citronsaft, salt og peber.

Tilbehør til grillet kyllingefilet og grøntsagspuré:

Skær fennikel og gulerødder igennem og steg dem på grillen sammen med forårsløgene.

Energi pr. portion
331 kcal / 1384 kJ
Fedt: 16 gram
Kulhydrat: 12 gram
Protein: 32 gram
Kostfibre: 3 gram


Meld dig ind i Ude og Hjemmes Slankeklub i dag


Prøv også: Spaghetti med svampe, porrer og bacon