Fredag d. 29. april 2011 - af Pia Friis Andreassen
Hotwings
Lækre hotwings og mangosalat.

4 personer
Det skal du bruge:
500-600 g kyllingevinger (optøede, hvis de er frosne), rapskimolie til pensling.
Marinade: 2 tsk. karry, 2 tsk. stødt chili, 4 spsk. fiskesauce, 4 spsk. oystersauce, 2 spsk. honning, 2 spsk. skrællet, finthakket ingefærrod, 5 finthakkede fed hvidløg.
Salat: 2 mangoer, 1 rødløg, 2 spsk. citronsaft, 1 dl soltørrede tranebær, 1 dl korianderblade eller bredbladet persille.
Tilbehør: Ris, sød chilisauce.
Sådan gør du:
Rør marinaden sammen, vend kyllingevingerne heri og lad dem trække i mindst 2 timer i køleskabet. Tag dem op af marinaden og læg dem på en rist over bradepanden. Pensl dem med olie og steg dem i ca. 20 min. i en 230° varm ovn. Vend dem et par gange undervejs.
Salat: Skræl mangoerne og skær dem i tern. Hak løget. Vend mangoternene med citronsaft, løg, tranebær og korianderblade.