Ingefærkylling i wok

Low Carb-opskrift på ingefærkylling i wok
Ingredienser til 1 portion
250 g kyllingefilet
Cirka 3 cm af en frisk ingefær
1 lille løg
Olie til stegning
2 spsk. sojasovs
3 forårsløg
1 rød peberfrugt
Salt og peber efter behov
Vil du gerne i gang med Low Carb? Her får du en introduktion
Fremgangsmåde til Low Carb-opskrift på ingefærkylling
Babette tabte 45 kilo med Low Carb

Navn: Babette Ehlers
Bopæl: Aabenraa
Alder: 48 år
Vægttab: 45 kilo
Vægt før: 125 kilo
Vægt nu: 80 kilo
Forløb: 4 år
Skær ingefær og løg i små, fine tern og svits dem i lidt olie i en wok. Tilsæt kyllingefilet i tern og svits til det hele er svagt brunet. Tilsæt sojasovs, hakket forårsløg og peberfrugt i strimler. Nu skal det blot varmes en smule, så der stadig er bid i peberfrugten. Smag til med salt og peber.
Retten kan varieres med masser af grøntsager. Prøv for eksempel med en gulerod i fine strimler eller med champignon.
Energifordeling pr. portion
1627 KJ/388 kcal
Protein: 56 g
Fedt: 9 g
Kulhydrat: 23 g
Kostfibre: 5 g
Energifordeling i procent
Fedt: 20 pct.
Kulhydrat: 22 pct.
Protein 58: pct.
Vil du prøve noget andet end Low Carb: Guide til Stenalderkost
Slank med kager?
Skal du passe lidt på vægten, så undgå at det bliver for surt. Prøv en af de 10 opskrifter på lækre og sunde kager og desserter fra Slankeklubben i galleriet nedenfor.