Kartoffelsuppe med kylling

Kartoffelsuppe er en rigtig dejlig spise. Her får du en version hvor der er tilføjet lidt protein i form af kylling

Det skal du bruge:
Suppe: 350 g kartofler,
1 lille løg,
1 l hønsebouillon,
200 g grønkål,
1 dl piskefløde,
salt, peber.
Endvidere:
800 g kyllingeunderlår (optøede),
2-3 spsk. olivenolie,
salt og peber,
1 potte hakket persille.

Gullasch

Sådan gør du:
Kom kyllingelår i en gryde. Hæld vand på, så det dækker. Koges møre under låg i ca. 20 min. Pil kødet fra og mariner det med olie, salt og peber.
Lad det trække 5-10 min. Suppe: Skræl kartofl er og skær dem i mindre stykker. Hak løget groft. Kom begge dele i en gryde med bouillon og bring i kog. Lad det småkoge under
låg i 15 min. Fjern de grove ribber på grønkål. Skyl kålen grundigt og hak groft. Tilsæt kål og kog igennem. Blend suppen og kom den tilbage i gryden.
Tilsæt fl øde og varm op på ny. Smag til med salt og peber. Strø persille over.

Kyllingesuppe

Tilberedningstid (ekskl. optøningstid): Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.