Opskrifter

Krebinetter med gulerødder, mandler og spidskålssalat

Søndag, 5. maj 2024Opskrift og billede fra bogen ”Nøglen til et stabilt blodsukker – Vind kampen mod type 2-diabetes” af Majbritt L. Engell & Alice Apel Hartvig, Gads Forlag
En diabetesvenlig opskrift på en lettere variant af de klassiske krebinetter med grønt tilbehør. Farsen består af hakket svinekød og kyllingkød.
50 min
2 personer
Krebinetter
150 g hakket kyllingekød
150 g hakket svinekød
2-3 gulerødder
1 lille løg
20-30 g mandler
Salt og peber
2 æg
1 dl rugmel
Rapsolie til stegning
Spidskålssalat
20 macadamianødder eller andre nødder f.eks. mandler
3-4 gulerødder
¼ rødløg
5-8 sukkerærter
1-2 friske abrikoser
250 g spidskål, grønt eller rødt
40 g babyspinat
1 usprøjtet citron
2 spsk. pistacienøddeolie
1 tsk. dijonnaise
1 knsp. salt
Til servering
1 håndfuld friske løvstikke
1 håndfuld friske løvstikke